Футбол: збірна Саудівської Аравії безкоштовно роздає квитки на матч з Україною

Футбол: збірна Саудівської Аравії безкоштовно роздає квитки на матч з Україною

Укрінформ
В іспанському таборі збірної Саудівської Аравії напередодні товариського матчу проти України приймають допінг-офіцерів ФІФА і безкоштовно роздають квитки на завтрашню гру.

Сьогодні вранці табір аравійської збірної відвідали представники ФІФА для проведення допіг-тестів всіх без винятку виконавців. Візит не став сюрпризом, оскільки проходив у рамках оприлюдненої раніше програми для кожного з учасників фінальної стадії чемпіонату світу-2018 з футболу. Про це повідомляє zbirna.com

Менеджери збірної Саудівської Аравії працюють над тим, що б в грі проти України команда отримала підтримку вболівальників на трибунах Муніципального стадіону Марбельї. За інформацією аравійських ЗМІ, квитки на футбольну зустріч роздаються безкоштовно.

Зазначимо, збірна Саудівської Аравії, з якою підопічні Андрія Шевченка зустрінуться завтра у товариському матчі в іспанській Марбельї, готується до поєдинку в штатному режимі. Вчора підопічні Антоніо Піцци провели насичене вечірнє тренування у Спортивному центрі міста.

Читайте також: Футбольні вболівальники побачать березневі матчі збірної України наживо

Гра відбудеться у п’ятницю, 23 березня, на Муніципальному стадіоні в іспанській Марбельї й розпочнеться о 21.00 за київським часом. У прямому ефірі футбольний поєдинок покажуть телеканали "Футбол 1" і "Україна".

Фото: arriyadiyah.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-