ФІФА може відсторонити Грецію від участі в міжнародних турнірах через інцидент із Саввіді

ФІФА може відсторонити Грецію від участі в міжнародних турнірах через інцидент із Саввіді

Укрінформ
Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) готова вжити рішучих заходів щодо Федерації футболу Греції і накласти на неї серйозні санкції через інцидент із російським бізнесменом Іваном Саввіді.

ФІФА готова відсторонити Грецію від участі у всіх міжнародних змаганнях і вимагає від грецької федерації футболу сприяти виправленню ситуації, що склалася навколо призупинення чемпіонату країни через дії президента ПАОКа Івана Саввіді. Про це повідомляє Sport Arena

У ФІФА розраховують на те, що Федерація футболу Греції "прийме належних заходів щодо викорінення всіх видів насильства для гарантування спокійного продовження чемпіонату".

Нагадаємо, футбольний поєдинок грецької Суперліги між командами ПАОК та АЕК, що пройшов у Салоніках 11 березня, був перерваний озброєним власником ПАОКа російським бізнесменом Іваном Саввіді. На 90-й хвилині матчу, після того, як суддя не зарахував м'яч його команди через офсайд, Саввіді вибіг на поле у супроводі охорони і став погрожувати арбітру. При цьому під пальто у бізнесмена виявився пістолет.

Читайте також: Озброєний російський бізнесмен перервав футбольний матч у грецьких Салоніках

Через поведінку Саввіді вчора в Греції було прийнято рішення про призупинення футбольного чемпіонату країни.

Фото: twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-