Андрій Шевченко: Яремчук точно приїде в збірну, Ярмоленко – під питанням

Андрій Шевченко: Яремчук точно приїде в збірну, Ярмоленко – під питанням

Укрінформ
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував вибір гравців на товариські матчі з Саудівською Аравією і Японією.

Про це він розповів сайту «Команда №1».

«Я розумію, що всіх уболівальників збірної України в першу чергу цікавить стан здоров'я футболістів, на яких ми розраховуємо, але їх участь в майбутніх матчах поки під питанням.

Ми розмовляли з Андрієм Ярмоленко, і домовилися, що зателефонуємо через кілька днів. Якщо він не зможе повноцінно тренуватися, значить, я прийму рішення, щоб Андрій залишився в клубі і продовжував там набирати форму.

Щодо Яремчука, то чекаємо результатів медичного обстеження, але він приїде в збірну точно. Ми з ним поспілкуємося, з'ясуємо його ситуацію, а потім подивимося, як вчинити.

Читайте також: Шевченко викликав до збірної Бойка, Бурду, Шепелєва, Кравця

В команду викликані сім футболістів, які можуть виступати за молодіжну збірну, але на кожного з них ми розраховуємо. Всі хлопці полетять з нами в Іспанію, а після гри з Саудівською Аравією хтось із них поїде в розташування молодіжки на матч з Англією. Хто саме, говорити поки рано.

Справа в тому, що у нас зараз багато травмованих гравців, тому ми і вирішили створити резервний список. Там, до речі, присутній і Юрій Коломоєць, але і він пропустив останній матч через пошкодження. Загалом, ми свідомо розширили список, враховуючи ситуацію, що склалася.

До старту в офіційному турнірі у нас не так вже й багато часу, тому будемо намагатися поєднати дві речі - награвати оптимальний на даний момент склад, відпрацьовувати взаємозв'язку і переглядати тих футболістів, які не так часто грають за збірну», - сказав Шевченко.

Нагадаємо, збірна України зіграє два товариські матчі - проти Саудівської Аравії (23 березня) і Японії (27 березня).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-