Ветерани АТО знову йдуть до Будинку футболу, проти них готують провокацію

Ветерани АТО знову йдуть до Будинку футболу, проти них готують провокацію

Оновлено
Укрінформ
Федерація футболу учасників АТО запрошує усіх підтримати їх вимоги.

Федерація футболу учасників АТО анонсувала нову акцію. Завтра, 6 березня, о 9 ранку в Будинку футболу має відбутися зустріч між представниками Федерації футболу учасників АТО та президентом Федерації футболу України Андрієм Павелком. Про це повідомляє Укрінформ.

У зверненні Федерації футболу учасників АТО, зокрема, йдеться: «Шановні побратими! 1 березня президент ФФУ Андрій Павелко пообіцяв 6 березня зустрітися з нашими представниками. Запрошуємо всіх побратимів прийти підтримати наші вимоги, а засоби масової інформації запрошуємо стати свідками відкритого діалогу між президентом Федерації футболу України Андрієм Павелком і Федерацією футболу учасників АТО».

Читайте також: Ветерани АТО прийшли до ФФУ вимагати новий договір та відставки віце-президента Костюченка

Втім, зустріч може і не відбутися. Ось, що повідомляє Федерація футболу учасників АТО на своїй сторінці у Facebook.

«До нас поступила оперативна інформація, що на завтра плануються провокації, метою яких є дискредитація нашої організації. Намагання нагнати тітушні і спровокувати з ветеранами АТО конфлікт викликає у нас нерозуміння і обурення. Поступають різні провокативні звернення до Нацполіції, щодо завтрішнього зібрання ветеранів АТО на першому поверсі Будинку футболу, які нібито зривають захід, присвячений старту продажу квитків на фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА.

Офіційно заявляємо, що в жодних провокаціях ми не приймали і не приймаємо участі. Зустріч на 6 березня 2018 року завчасно ще 1 березня запропонувала саме сторона ФФУ. Тому дивно дуже виглядає той факт, що саме зараз з подачі ФФУ створюються такі протидії щодо відкритої зустрічі  президента ФФУ Андрія Павелка, з представниками нашої Федерації футболу учасників АТО», - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, 1 березня до Будинку футболу прийшли близько 200 ветеранів АТО, які вимагали зустрічі з президентом Федерації футболу України (ФФУ) Андрієм Павелком. Головними вимогами були – пролонгація договору між ФФУ і Федерацією футболу учасників АТО та відсторонення від роботи першого віце-президента ФФУ Вадима Костюченка.

Раніше у листі до Андрія Павелка керівництво Федерації футболу учасників АТО висловило занепокоєння тим, що з боку ФФУ, зокрема з боку Вадима Костюченка, ігноруються усі прохання щодо нового договору. Без цього договору зривається новий сезон Ліги учасників АТО. Мало того, ФФУ планує утворити власний «Відкритий чемпіонат Героїв АТО».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-