Бокс: Вайлдер нокаутував Ортіса і чекає на бій з Джошуа

Бокс: Вайлдер нокаутував Ортіса і чекає на бій з Джошуа

Відео
Укрінформ
Українець Дерев’янченко достроково переміг Джонсона.

Чемпіон WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер з великими проблемами пройшов кубинського ветерана Луїса Ортіса. Про це повідомляє Sport Arena.

Непереможний чемпіон з Алабами неспішно почав головний бій своєї профі-кар'єри - Ортіс діяв агресивніше і забрав кілька стартових раундів. Загострення в чемпіонському поєдинку почалося в п'ятому раунді - Ортіс прогавив різку контратаку Вайлдера і вперше опинився на канвасі рингу. Лише гонг на перерву врятував кубинця від великих проблем.

У шостому раунді Вайлдер спробував добити Ортіса, але ледь не повторив помилку Ентоні Джошуа в торішньому бою з Володимиром Кличком. Чемпіон нарвався на відповідну контратаку, кульмінацією якої став потужний спурт Ортіса в кінцівці сьомого раунду. Кубинцеві не вистачило 10-20 секунд, щоб відправити Вайлдера в нокдаун.

Читайте також: Бокс: Джонсон переважив Дерев'янченка, Ортіс - Вайлдера

Ортіс не став розвивати свій успіх і дозволив Вайлдеру відновити сили. Чемпіон перечекав дев'ятий раунд, а в наступній трихвилинці ще двічі відправив Ортіса в нокдаун і змусив рефері в рингу зупинити бій.

Після дев'яти раундів Деонтей Вайлдер у всіх трьох суддів вів 85:84. Американець здобув найбільшу перемогу в кар'єрі і наблизився до мегафайту з Джошуа, якого 31 травня чекає об'єднувальний бій проти Джозефа Паркера.

В андеркарді цього вечора боксу в Брукліні українець Сергій Дерев'янченко достроково зупинив американця Дашона Джонсона - той відмовився виходити на 7-й раунд. Після бою Дерев'янченко, який є обов'язковим претендентом на чемпіонський бій за версією IBF в середній вазі, заявив, що чекає на титульний поєдинок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-