Беринчик: скоро стану новим чемпіоном світу серед боксерів-професіоналів

Беринчик: скоро стану новим чемпіоном світу серед боксерів-професіоналів

Відео
Укрінформ
Володар поясу WBO Oriental український боксер у легкій вазі Денис Беринчик заявив про те, що збирається стати чемпіоном світу серед професіоналів, а любительський досвід допоможе йому в цьому.

"Думаю, що я скоро стану новим чемпіоном світу. Коли я підписував професіональний контракт, то розумів, на що я йду. В принципі, є здоров'я і амбіції, є все, щоб стати чемпіоном. Звичайно, я молодий професіонал. Якщо Усик, Ломаченко, Гвоздик, Шелестюк вже по п'ять-шість років в боксі, то я тільки третій закінчую. Звичайно, хочеться наздогнати їх всіх і бути з поясом будь-якого кольору. У мене є хороший досвід, великий багаж боїв в любительській кар'єрі. Думаю, вони дадуть мені результат і у професіональному боксі.

Між аматорським і професійним боксом колосальна різниця. Коли ти в любителях досягаєш результатів хоча б майстер спорту міжнародного класу, то на цьому багажі можна собі робити краще контракт. А коли ти просто чемпіон України, то не так вигідно переходити до професіоналів", - цитує Беринчика XSPORT.

Відео інтерв’ю Беринчика:

Читайте також: Бокс: Українець Беринчик став чемпіоном світу за версією WBO

Нагадаємо, у своєму останньому поєдинку проти Аллана Валлеспіна Беринчик (8-0, 5 КО) завоював пояс WBO Oriental у легкій вазі. Беринчик здобув перемогу технічним нокаутом у 6-му раунді. У 5-му раунді українець відправив суперника у нокдаун.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-