Далакян: П'ять місяців йшов до бою за титул WBA

Далакян: П'ять місяців йшов до бою за титул WBA

Відео
Укрінформ
Новоспечений чемпіон WBA у найлегшій вазі український боксер Артем Далакян поділився враженнями від титульного бою з американцем Браяном Вілорією і підкреслив, що для нього немає значення, де боксувати.

"Були раунди, коли розумів, що на голову вище, десь - рівний бій. Але я був настільки заряджений на перемогу, що мені було все одно, хто стоїть переді мною, з ким я боксую. Дуже хотів стати чемпіоном світу. Ми два місяці готувалися під японця Кадзуто Іока. Потім так сталося, що він відмовився від пояса, і довелося готуватися під американця Брайана Вілорію. П'ять місяців йшли до цього бою.

Як я і раніше говорив, мені все одно - поїду боксувати хоч до Японії, хоч до Америки. Те ж саме стосується України. Так, звичайно, тут я вдома, близькі поруч. Це великий плюс", - розповів Далакян в інтерв’ю XSPORT.

Зустріч новоспеченого чемпіона WBA у найлегшій вазі, українського боксера Артема Далакяна/ Фото Павла Багмута

Відео зустрічі Далакяна в Україні після завоювання титулу:

Нагадаємо, український боксер Артем Далакян (16-0, 11 КО) отримав перемогу над американцем Браяном Вілорією (38-6, 23 КО) у бою за титул чемпіона світу за версією WBA у найлегшій вазі. Поєдинок з Вілорією 30-річний український боксер провів на дуже хорошому рівні. Судді одностайним рішенням віддали перемогу за очками Артему Далакяну з рахунком 118-110. 

Читайте також: Далакян: Дуже пишаюся тим, що став новим чемпіоном світу з України

Боксер з Дніпра став третім чинним чемпіоном світу з боксу з України (після Олександра Усика (14-0, 11 КО) і Василя Ломаченка (10-1, 8 КО)) і сумарно 11-м чемпіоном в історії країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-