Красюк: Усик має перемогти Гассієва і отримати всі чотири пояси

Красюк: Усик має перемогти Гассієва і отримати всі чотири пояси

Відео
Укрінформ
Олександр Красюк, який представляє інтереси чемпіона WBC і WBO у важкій вазі українського боксера Олександра Усика, вважає свого підопічного головним фаворитом фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).

"Фінал Суперсеріі має відбутися 11 травня в Джидді в Саудівській Аравії. Ми побачимо двох боксерів, які з самого початку були фаворитами - перший і другий сіяні турніру.

Як і більшість фахівців у боксі, я вважаю Усика головним фаворитом. Все залежатиме від психологічної підготовки. Тому що в плані фізичної - обидва боксери будуть приблизно на однаковому рівні. І технічно підготувати боксера за цей час неможливо - який арсенал у нього є, таким і буде користуватися. Гассієв "б'є", Усик - теж. Щоб відправити людину у нокаут не потрібна велика сила, необхідний просто один точний удар у підборіддя - і людина виявиться на настилі рингу.

Також багато залежатиме від того, яку тактику обере той чи інший боксер. Усик у своїй повсякденній манері, ігровій манері, коли він рухатиметься і наноситиме багато ударів, не дасть Гассіеву шансу підійти для того, щоб виконати необхідну йому роботу. Таким чином Усик має перемогти і отримати всі чотири пояси", - цитує Красюка XSPORT

Читайте також: Тренер Гассієва: У нас хороші шанси на рингу проти Усика

Відео інтерв’ю Красюка:

Нагадаємо, у фіналі WBSS Олександр Усик (14-0, 11 КО)  боксуватиме з чемпіоном світу WBA Super і IBF у важкому дивізіоні росіянином Муратом Гассієвим (26-0, 19 КО). На кону стоятимуть п'ять титулів, у тому числі чемпіонський пояс за версією журналу The Ring. Бій пройде 11 травня у Саудівській Аравії.

Фото: О.Красюк і О. Усик / K2 Promotions

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-