Хокей: визначилися всі пари першого раунду плей-офф УХЛ

Хокей: визначилися всі пари першого раунду плей-офф УХЛ

Укрінформ
За підсумками 38-го туру Української хокейної ліги (УХЛ) визначилося остаточне положення всіх команд у турнірній таблиці, а також - стала відома друга пара у першому раунді плей-офф.

Першими суперниками у плей-офф УХЛ сезону 2017/2018 стали харківське МХК "Динамо" і новояворівські "Галицькі Леви". Про це повідомляє прес-служба УХЛ. 

Після перемоги "Білого Барса" над "Донбасом", білоцерківці гарантували собі друге місце.  ХК "Кременчук" зіграє в чвертьфіналі плей-офф з "Вовками". До кінця регулярного чемпіонату в турнірній таблиці більше не буде змін.

Розпочнеться плей-офф поточного сезону УХЛ 2 березня матчем МХК "Динамо" з "Галицькими Левами". 3 березня перший поєдинок свого протистояння проведуть "Кременчук" і "Вовки".

Нагадаємо, що чвертьфінали складаються з двох матчів в кожній серії. У півфінал пройде команда з найкращою різницею закинутих і пропущених шайб у кожній парі. При нічийному рахунку в окремому матчі чвертьфінальної стадії плей-офф овертайм або серія післяматчевих буллітів не проводяться. У разі нічийного результату за сумою двох матчів чвертьфіналу, команди гратимуть 20-хвилинні овертайми до визначення переможця протистояння.

Читайте також: Хокей: "Донбас" гарантував собі перше місце в регулярному чемпіонаті України

"Донбас" і "Білий Барс" автоматично потрапляють до півфіналу плей-офф. Серії цієї стадії пройдуть до трьох перемог однієї з команд. Перший, другий, а також у разі необхідності і п'ятий матчі будуть зіграні на майданчиках донеччан і білоцерківців відповідно.

У фінальній серії плей-офф УХЛ зіграють до чотирьох перемог однієї з команд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-