Фонсека: У дуелях з

Фонсека: У дуелях з "Ромою" фортуна "Шахтарю" знадобиться в останню чергу

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека розповів про готовність команди до першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА проти італійської "Роми"

"Куди важливіше зберегти старих виконавців, ніж підписати нових. Вони розуміють нашу філософію гри, тому я дуже задоволений зборами. Усі матчі, крім одного, ми провели на половині поля суперника. Але на таке важко розраховувати в матчах з "Ромою", та й порівнювати рівень не варто, це небо і земля. А тому й не було сенсу проектувати на матчі ту тактику, яку ми збираємося використовувати в Лізі чемпіонів. У дуелях з римлянами фортуна знадобитися нам в останню чергу.

Перш за все, розраховую на віддачу підопічних і уважність в кожному епізоді. Тоді, ми можемо розраховувати на успіх. Наше завдання в Європі - зайти якнайдалі. Але я постійно акцентую увагу гравців на тому, що мій пріоритет - це чемпіонат України.

Протистояння з італійськими опонентами, це завжди боротьба тактик. Розуміючи це, "гірники" собі підошви стерли - так сумлінно відпрацьовували у двосторонках домашні заготовки", - цитує Фонсеку footballua.tv

Читайте також: Ліга чемпіонів УЄФА: на матч "Шахтар" – "Рома" продано вже 30 тисяч квитків

Нагадаємо, перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА "Шахтар" (Донецьк) – "Рома" (Рим) відбудеться 21 лютого у Харкові на ОСК "Металіст". Матч у відповідь відбудеться 13 березня в Римі.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-