Генінсон: Усі українські стадіони готові до футбольної весни

Генінсон: Усі українські стадіони готові до футбольної весни

Укрінформ
Президент української Прем’єр-ліги (УПЛ) Володимир Генінсон розповів про готовність стадіонів до футбольної весни.

"Ми цей тиждень проводили в інспекціях, були в Одесі, у Львові, в Запоріжжі. На даний момент всі стадіони готові. Якщо не буде ніяких форс-мажорів - снігопадів або злив, то все має бути у порядку. На даний момент усі стадіони готові приймати матчі. Тут ви бачите поле "Олімпійського", також на стадіоні імені Баннікова сьогодні були. Таким чином, у нас навіть є можливість змістити або перенести гру в будь-яке інше місце. Поки що щастить з погодою.

Щодо шансів "Шахтаря" у протистоянні з "Ромою". Я вам тільки одне скажу: я хочу, щоб "Шахтар" грав у фіналі тут, на цьому стадіоні. Ви ж розумієте, шанси-нешанси, а я вболіватиму за "Шахтар", за те щоб Україна була представлена ​​у фіналі", - цитує Генінсона XSPORT

Нагадаємо, що сьогодні, 13 лютого, у Будинку футболу в Києві відбулося жеребкування другого етапу української Прем’єр-ліги.

Читайте також: Футбол: відбулося жеребкування другого етапу української Прем’єр-ліги

Також сьогодні стартують перші матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Перші раунди протистоянь у рамках Ліги чемпіонів відбудуться між італійським футбольним клубом "Ювентус" і англійським "Тоттенгемом", швейцарським "Базелем" і англійським "Манчестер Сіті". Початок матчів - о 21.45.

Єдиний представник України у Лізі чемпіонів донецький футбольний клуб "Шахтар" перший матч проведе 21 лютого проти італійської "Роми" у Харкові на ОСК "Металіст". На матч вже продано 30 тисяч квитків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-