Джима візьме участь в індивідуальній гонці, але може залишитись без мас-старту

Джима візьме участь в індивідуальній гонці, але може залишитись без мас-старту

Олімпіада-2018
Укрінформ
У попередньому стартовому листі на гонку з масовим стартом, яка завершуватиме програму особистих стартів на Іграх-2018, прізвища української біатлоністки не виявилося.

Лідер жіночої збірної України з біатлону Юлія Джима Олімпіаду в Пхьончхані розпочне зі старту в індивідуальній гонці. Спортсменка пропустила спринт, а отже і персьют. Для того, щоб відібратися до мас-старту, Джима має показати високий результат в індивідуальній гонці. Про це повідомляє XSPORT

"Джима є 16-ю у загальному заліку Кубка світу і не зможе стартувати у мас-старті за квотою топ-15. Є шанс набрати хороші очки в індивідуальній гонці, але треба бути мінімум у топ-5", - прокоментував ситуацію старший тренер жіночої збірної Урош Велепець.

Чи зуміє лідер жіночої збірної України і одна з головних надій на медалі Олімпійських ігор-2018 пробитися до мас-старту за результатами однієї гонки, залишається під питанням. Індивідуальна гонка стартує 14 лютого о 13.05 за київським часом.

Читайте також: Підсумки третього дня зимової Олімпіади

Зазначимо, що гарантовано візьмуть участь у мас-старті українські біатлоністки сестри Семеренко, які входять до топ-15 загального заліку Кубка світу.

Фото: GettyImages

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-