Шевченко: На найближчі спаринги викличемо велику кількість гравців

Шевченко: На найближчі спаринги викличемо велику кількість гравців

Укрінформ
Збірна України з футболу у найближчих товариських матчах дасть можливість проявити себе гравцям, які отримували менше ігрової практики.

Про це повідомив головний тренер національної збірної Андрій Шевченко.

"На найближчі спаринги постараємося викликати велику кількість гравців і дати їм зіграти. У березні у нас буде дві гри, а також плануємо кілька зустрічей на травень-червень. Ми хочемо дати можливість проявити себе гравцям, які отримували менше ігрової практики. Однак поки немає домовленостей про матчі в травні-червні - ведемо переговори.

У нас є певна домовленість щодо тренерського штабу збірної. Тренерський штаб залишається у колишньому складі. Після товариських ігор, влітку, будемо розмовляти з представниками Федерації футболу України про подовження контрактів. Зараз ніхто не йде - всі залишаються", - цитує Шевченка footballua.tv

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що товариський поєдинок між футбольними збірними Японії і України відбудеться у Бельгії 27 березня в рамках Kirin Challenge Cup 2018 in Europe. Спаринг пройде у бельгійському Льєжі на стадіоні "Моріс Дюфран".

Читайте також: Збірна України з футболу проведе спаринг з Японією у Бельгії

Також у березні планується провести товариський матч і з Саудівською Аравією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-