Перший старт українців і церемонія відкриття пройдуть на Олімпіаді у Пхьончхані

Перший старт українців і церемонія відкриття пройдуть на Олімпіаді у Пхьончхані

Укрінформ
Офіційна церемонія відкриття XXIII зимових Олімпійських ігор пройде в п'ятницю, 9 лютого, у Пхьончхані (Республіка Корея).

У програмі другого змагального дня Ігор-2018 - кваліфікація в дисципліні фристайлу могул у чоловіків і жінок (3.00 за київським часом), де першою серед українських олімпійців виступить 24-річна спортсменка з Івано-Франківської області Тетяна Петрова, чергові попередні матчі керлінгістів у змішаному розряді, а також старт командного турніру фігуристів, повідомляє Укрінформ.

Перші 5 комплектів нагород 10 лютого розіграють лижниці в скіатлоні на 15 км, біатлоністки (спринт), шорт-трекери (1500 метрів), ковзанярки (3000 метрів) і стрибуни на лижах з трампліна (К-90).

Читайте також: Зимові Олімпійські ігри відкриваються у корейському Пхьончхані

Загалом на Олімпійських іграх-2018 виступлять понад 2500 атлетів з 92 країн, які розіграють 102 комплекти нагород у 15 видах спорту. Україну у Пхьончхані представляють 33 спортсмени в 9 видах спорту (біатлон, фристайл, лижні гонки, лижне двоборство, санний спорт, скелетон, сноубординг, фігурне катання, гірськолижний спорт).

"Біла" Олімпіада-2018 пройде до 25 лютого.

Фото: pyeongchang2018.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-