Косенко: Українським футзалістам треба покращувати командну роботу з м’ячем

Косенко: Українським футзалістам треба покращувати командну роботу з м’ячем

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко прокоментував поразку команди від збірної Іспанії в 1/4 фіналу чемпіонату Європи.

"Гра виявилася дійсно напруженою. Все вирішив один гол. Ми не поступилися супернику за такими показниками, як самовідданість та боротьба. Однак, повторюся, нам треба покращувати індивідуальну та командну роботу з м’ячем, а також швидкість під час прийняття рішень. Всі ці показники треба поліпшувати. Без них важко здолати такі команди, як Португалія та Іспанія. Суперник показав, над чим нам треба працювати. Будемо покращувати ці компоненти у майбутньому. Вітаю збірну Іспанії з виходом до півфіналу.

Чи змінилася тактична побудова гри збірної у порівнянні з Євро-2016?  Ми намагаємося рухатися вперед у командній грі. Прагнемо більше працювати за атакувальними схемами. Щось виходить, щось – ні. Україна завжди славилася бійцівським характером, але цього недостатньо для досягнення результату. Хочемо грати більш командно, але на це потрібен час.

Після матчу я подякував гравцям за самовідданість, але сказав, що для перемоги над Іспанією треба працювати з м’ячем не 2-4 години, а 8. Якщо ми індивідуально прогресуватимемо у технічному плані – ми прогресуватимемо як команда. Всі розуміли, що це гра на виліт. Не маю жодних претензій щодо налаштування. Прикро, що поступилися у цій зустрічі". – цитує Косенка прес-служба Асоціації футзалу України.

Читайте також: Євро-2018 з футзалу: Україна поступилася Іспанії у чвертьфіналі

Нагадаємо, у словенському Любляні визначилися усі півфіналісти XI чемпіонату Європи з футзалу. Останню вакансію в 1/2 фіналу Євро-2018 заповнили футзалісти Іспанії, які у чвертьфіналі переграли команду України з мінімальним рахунком 1:0.

Фото: УЄФА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-