Постол: Перемога над Прогреїсом наблизить мене до чемпіонського звання

Постол: Перемога над Прогреїсом наблизить мене до чемпіонського звання

Укрінформ
Екс-чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBC український боксер Віктор Постол заявив, що перемога над Ріджисом Прогреїсом стане першим кроком до досягнення мети - знову стати чемпіоном світу.

"Моя мета - знову стати чемпіоном світу, і я знаю, що перемога над Ріджисом Прогреїсом наблизить мене до цього на один крок. Я тренувався протягом останніх двох місяців, і я дуже радий можливості зустрітися з Програісом 9 березня", - цитує Постола tribuna.com

Нагадаємо, бій за титул "тимчасового" чемпіона за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг) пройде 9 березня у готельно-розважальному комплексі Deadwood Mountain Grand в історичному поселенні Дедвуд (штат Південна Дакота). Дедвуд зберіг оригінальну архітектуру часів "золотої лихоманки" і має статус історичного поселення.

Читайте також: Бокс: бій Постол - Прогреїс відбудеться в історичному місті часів "золотої лихоманки"

17 березня у поєдинку за повноцінний пояс WBC, який залишився вакантним після переходу Теренса Кроуфорда у вищу вагову категорію, зустрінуться Хосе Рамірес і Амір Імам. Переможець цього бою буде зобов'язаний зустрітися з переможцем поєдинку Постол  (29-1, 12 КО) – Прогреїс (20-0, 17 КО).

Фото: boxing-mma.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-