Тренер жіночої баскетбольної збірної України: Іспанія - краща команда Європи, але і в нас є переваги

Тренер жіночої баскетбольної збірної України: Іспанія - краща команда Європи, але і в нас є переваги

Укрінформ
Національна жіноча збірна України з баскетболу розпочала підготовку до чергових матчів кваліфікаційного турніру на Євробаскет-2019. Вже найближчої суботи команда проведе поєдинок з чемпіонками Європи - збірною Іспанії. Обидві команди йдуть без поразок і очолюють відбіркову групу F. Поєдинок розпочнеться у київському Палаці cпорту 10 лютого о 16.00. 

Про те, як українська команда готується у Пущі-Водиці до ігри з іспанками та до наступного матчу з голландками, розповів її головний тренер Горан Бошкович.

"Ми гратимемо без Мосс, крім того, проти Іспанії не можемо розраховувати на Бережинську, але з голландками, вона, сподіваюся, виступить. Але цього разу в нашому складі Таїсія Удоденко та Олександра Радулович. Дуже сподіваюся, що вони додадуть свіжої енергії, а також на те, що на наступних стадіях ми зможемо зібратися усі разом. Збірна Іспанії - найсильніша команда Європи. Вони цим складом грають багато років, у них великий тренер, і матч з ними є серйозним викликом для нас. Щодо наших переваг, повірте, вони у нас є…", - заявив наставник українських баскетболісток.

Читайте також: Баскетбол: українець Михайлюк показав історичний резульат в "Канзас Джейхоукс"

Нагадаємо, що гра проти голландок відбудеться у Київському палаці спорту 14 лютого о 19.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-