Коваль:

Коваль: "Депортиво" має бути серед першої десятки в іспанській Ла Лізі

Укрінформ
Український голкіпер іспанського футбольного клубу "Депортиво" Максим Коваль поділився враженнями від перших днів перебування в клубі.

"Ла Ліга - це щось неймовірне. Люди, камери... Як сон. В Україні чемпіонат не такий, хоча я сподіваюся, що коли війна закінчиться, люди почнуть повертатися на стадіони.

Який потенціал у команди? Коли я приїхав, я не розумів, як "Депортиво" може бути на такій низькій позиції в Ла Лізі. Тут дуже хороші гравці, клуб, все. "Депортиво" має бути серед першої десятки, може бути, в першій шістці.

Я вивчаю іспанську. Коли інтерв'ю закінчиться, я зможу сказати "Hasta luego", щоб попрощатися.

Чому перестав бути основним у "Динамо" з жовтня? Я не маю нічого проти Хацкевича. Він хороший тренер, і навіть дав мені капітанство. Я радий, що працював з ним, але іноді... Ну, я не знаю, що сказати. Запитайте краще у нього", - цитує Коваля ua-football

Читайте також: Ріанчо: Європейський менталітет Коваля допоможе йому адаптуватися в іспанському футболі

Нагадаємо, 20 січня нинішнього року 25-річного Коваля було віддано в оренду до "Депортиво" до кінця сезону. Голкіпер київського "Динамо" Максим Коваль перебрався до Ла-Коруньї на правах оренди з першочерговим правом викупу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-