Гвардіола:

Гвардіола: "Манчестер Сіті" досягає результатів завдяки чудовим гравцям

Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола  прокоментував перемогу над "Вест Бромвичем".

"Давід Сільва отримав забій в результаті зіткнення. Поки я не можу сказати, чи зможе він грати в наступному матчі проти "Бернлі". У нас тільки троє форвардів. Не було можливості придбати ще одного форварда в січні.

У сезоні 2017/18 "Манчестер Сіті" забив 101 м’яч - неймовірна цифра. Але, коли бачиш, як грають хлопці, це стає зрозумілим. Ми створюємо багато моментів, і дивитися гру нашої команди - задоволення для вболівальників. Про чемпіонство говорити рано: нам потрібно виграти ще вісім матчів, але ми намагатимемося добитися результату, перш за все, в наступному поєдинку.

Я часто чую заяви про те, що у нашого клубу є гроші... У нас також є пристрасть до гри, жага перемоги, висока трудова дисципліна і структура підтримки в клубі. Нам вдається досягати результатів завдяки чудовим гравцям", - цитує Гвардіолу sport.ua

Нагадаємо, у матчі 25-го туру англійської прем’єр-ліги (АПЛ) "Манчестер Сіті" обіграв "Вест Бромвич" з рахунком 3:0. М’ячі забили Фернандіньйо, Кевін Де Брейне і Серхіо Агуеро. "МанСіті" впевнено лідирує в чемпіонаті Англії. У команди Хосепа Гвардіоли 68 очок, вона збільшила свою перевагу над "Манчестер Юнайтед" до 15 очок.

Читайте також: АПЛ: «Ман Сіті» перемагає, невдачі «МЮ» та «Челсі»

Зазначимо, що 21-річний український півзахисник Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі "Манчестер Сіті" і відіграв весь матч.

Фото: ФК "Манчестер Сіті"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-