Організатори Олімпіади-2018 обіцяють зігріти глядачів церемонії відкриття

Організатори Олімпіади-2018 обіцяють зігріти глядачів церемонії відкриття

Укрінформ
Синоптики передбачають, що температура повітря на Олімпійському стадіоні під час відкриття Ігор-2018 у Пхьончхані (Республіка Корея) сягне 14 градусів морозу.

Оргкомітет з підготовки та проведення зимових Олімпійських ігор-2018 поділився планами щодо захисту глядачів від холоду під час церемонії відкриття змагань. Про це повідомляє офіційний сайт НОК України.

Під час церемонії відкриття глядачам видадуть невеликі ковдри, зігрівальні подушки, грілки для рук і ніг, які служитимуть захистом від переохолодження. Також навколо арени встановлять щити від сильного вітру.

У горах, де знаходиться Пхьончхан, завжди холодно, а коли дме північний вітер, мороз відчувається сильніше. У прибережному кластері, де відбуватимуться змагання з льодових дисциплін, погода очікується теплішою.

Організатори також збільшили число медичних пунктів з чотирьох до п’яти, а число медичних працівників на церемонії відкриття склало від 52 до 165 осіб.

Читайте також: Організатори Олімпіади-2018 показали, як проводитиметься церемонія нагородження

Нагадаємо, церемонія відкриття Олімпіади-2018 розпочнеться 9 лютого о 20.00 за місцевим часом. Вистава буде присвячена миру, у якому п’ятеро дітей із сільської провінції зустрічатимуться з різними казковими пригодами. Усього буде задіяно 2000 осіб, а також використані технології Reality та 5G.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-