Підгрушна не відправиться разом зі збірною на Олімпіаду в Пхьончхан

Підгрушна не відправиться разом зі збірною на Олімпіаду в Пхьончхан

Укрінформ
Капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Підгрушна не відправиться разом з командою на Олімпійські ігри в Пхьончхан.

31-річна біатлоністка залишиться в Києві, пройде курс лікування і після цього вирушить до Республіки Корея. Про це повідомив державний тренер з біатлону Євген Колупаєв.

"Бринзак сказав, що Підгрушна залишиться в Києві, пройде курс лікування і потім вирушить до Пхьончхана. Вона захворіла і залишиться тут дня на чотири. Не буде у неї ніякої роботи на лижах. Залишається на чотири дні, пройде курс лікування, а потім полетить. У неї щось простудне: вчора в аеропорту так сильно кашляла, знаєте, що аж зсередини такий кашель важкий. Не те, що поверхневий, а такий - внутрішній.

Підгрушна була в Рупольдінгу, готувалася до Ріднау, де 28-го січня повинна була бігти мікст з Семеновим, але прихворіла і замість неї бігла Бєлкіна. Це, звичайно, втрата, вона капітан команди. У минулому році на чемпіонаті світу відпрацювала, в цьому році показувала гідні результати.

Подивимося, як буде йти відновлення. Склад залишається незмінним. Там вже на місці тренери вирішать. Остання гонка Олімпіади буде 22-го лютого – можливі всякі варіанти", - сказав Колупаєв в інтерв’ю XSPORT.

Раніше повідомлялося, що Підгрушна може поїхати на Олімпійські ігри-2018 в якості запасної.

Читайте також: Олена Підгрушна може поїхати на Олімпіаду-2018 як запасна

Нагадаємо, зимова Олімпіада-2018 пройде в корейському Пхьончхані з 9 по 25 лютого. Змагання з біатлону стартують 10 лютого жіночим спринтом.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-