CompuBox: Усик завдав більше ударів, Брієдіс бив влучніше

CompuBox: Усик завдав більше ударів, Брієдіс бив влучніше

Укрінформ
Суперники виявились гідними один одного.

Представлена ​​офіційна статистика поєдинку Олександра Усика проти Майріса Брієдіса, в якому український боксер здобув перемогу за очками і об'єднав в своїх руках чемпіонські пояси WBO і WBC, а також вийшов у фінал Всесвітньої боксерської Суперсерії. Про це повідомляє Sport Arena.

Минулий вечір в Ризі став найсерйознішим випробуванням у кар'єрі українського чемпіона. Усик в рівному бою зумів здобути перемогу лише за очками, а деякі з присутніх на арені були не згодні з таким вердиктом суддів.

Згідно з даними офіційної статистики від CompuBox, Усик всього завдав 848 ударів, з яких точними виявилися 212, що склало 25% від загальної їх кількості. З них - 91 джеб і 151 силовий удар, 26 з яких влучили в корпус латвійця.

Читайте також: Усик: Це були найважчі 12 раундів, які я проводив

Брієдіс, в свою чергу, завдав значно менше ударів - 579, а точними з них були 195. Таким чином, у Майріса виявився вищим відсоток точності (33,7%), хоча за їх кількістю він все одно поступився Олександру. Латвійський екс-чемпіон завдав точно по Усику 46 джебів і 149 силових ударів, з яких 28 влучили в корпус.

Нагадаємо, другий фіналіст турніру WBSS визначиться через тиждень в поєдинку між чемпіоном IBF Муратом Гассієвим і чемпіоном WBA Юньєром Дортікосом. Бій відбудеться 3 лютого в Сочі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-