Олександр Усик переміг Майріса Брієдіса. Текстова трансляція

Олександр Усик переміг Майріса Брієдіса. Текстова трансляція

Укрінформ
Онлайн-трансляція об'єднавчого поєдинку за титули чемпіона світу у першій важкій вазі за версіями Міжнародної боксерської організації (WBO) та Всесвітньої боксерської ради (WBC) між українцем Олександром Усиком та Майрісом Брієдісом із Латвії.

Олександр Усик - Майріс Брієдіс

Отже, Олександр Усик вийшов у фінал Всесвітньої боксерської суперсерії. 

Чекаємо на рішення суддів. Бій був рівним і чекати можна чого завгодно. Судді вирішили, що переміг в бою Олександр Усик! 

12 раунд. Хто зробить останній хід? Суперники обмінюються серіями і Усик має кілька вдалих влучань. Наш боксер намагається видати все, що зберіг на кінець. Однак, і Брієдіс завдав наприкінці кілька сильних серій. У підсумку, бій завершився в атаках обох суперників. Браво!

11 раунд. Усик йде вперед. Суперники гостро обмінюються ударами, але переваги не має жоден з боксерів. Українець вперто намагається загнати суперника в кут, але немає завершення. Брієдіс має розсічення, втім він добоксує з ним. 

10 раунд. У Брієдіса розсічення і Усик намагається цим скористатись. Наш боксер пішов на загострення, дуже потрібні потужні влучання. Проходять кілька ударів і це добре. Відзначимо все ж класний бокс Брієдіса. Сил у латвійця ще достатньо.

9 раунд. Подивимось у кого залишилось більше сил. Брієдіс влучає боковим. Усик хоче загнати суперника до канатів, але той вміло відходить. Латвієць візуально активніший і більше влучає. Важкувато нашому боксеру.

8 раунд. Усик добре працює в захисті. Вдала тактика, зважаючи на енергозатратний бокс Брієдіса. Темп дещо знизився. Бій перейшов у фазу підготовлених поодиноких атак. Суперники вирішили дещо передихнути. 

7 раунд. Брієдіс не припиняє бомбардувати нашого боксера ударами. Хоча, більшість з них йдуть повз. Усик вичікує і намагається підловити суперника. І ось проходить класний лівий боковий від Усика. Українець добряче струсонув  суперника.

6 раунд. Усик розпочав в захисті. Втім, видно, що він готовий будь-якої миті викинути вбивчу серію. Опинився на підлозі Усик, але це не нокдаун, наш боксер просто перечепився. Знову пішов шалений обмін ударами.  

5 раунд. Нарешті Усик добре влучив. Ініціатива потрохи переходить до українця. Почав пропускати латвієць і в нього пішла кров з носу. Обмін ударами відмінний, але подивимось хто першим почне втомлюватися.  

4 раунд. Усик намагається збити атакувальний запал суперника. Брієдіс дістає нашого боксера лівою. Темп високий, боксери обмінюються серіями. Забагато пропускає Сашко, хоча і встигає миттєво відповідати.

3 раунд. Пішов класний обмін ударами. Брієдіс намагається дістати українця лівою. При цьому латвієць небезпечно йде вперед головою, на що і пожалівся Усик. Брієдіс хоче притиснути нашого боксера до канатів, але Сашко вміло вивертається. 

2 раунд. Брієдіс пішов у успішну атаку. Українець навіть добряче пропустив. Інтенсивний бій. Помітно, що господар рингу хоче або залякати суперника, або ж просто намацує слабкі місця Усика. Під кінець раунду Усик непогано відповів. 

1 раунд. Суперники лише готували свої перші атаки. Усик більше рухається. Брієдіс провів першу серію. Латвієць діяв гостріше. 

00:17 Останні приготування завершено. Гімни відлунали. Боксери в рингу, рефері нагадує правила і бій починається. 

00:09 На ринг виходить Олександр Усик. 

00:05 Розпочалось представлення боксерів. На ринг першим виходить Брієдіс.

23:53 Останній бій з андеркарда завершено. На думку нашого кореспондента у Ризі, те що Усик буде у синьому куті – гарна прикмета. 

23:35 Ще один зірковий вболівальник Усика. Ломаченко вже біля рингу.

23:29 Хитрий погляд від Сашка. Він розслаблений і готовий до бою.

23:25 Брієдіс перед боєм у чудовому настрої. Подивимось, що буде за півтори години.

23:15 Головні вболівальники Усика – його дружина та мама вже на трибунах.

23:13 Володимир Кличко застеріг усіх. На його думку, не варто недооцінювати Брієдіса. Латвієць дуже талановитий боксер і він виступає вдома. А це великий плюс.

23:07 Трішки атмосфери з арени поєдинку від нашого кореспондента в Ризі.

22:54 Підтримати Усика приїхав Володимир Кличко. Зрозуміло, що він одразу опинився в центрі уваги журналістів.

22:38 Тим часом, Усик вже на арені.

22:33 Публіка поки що в холі арени та біля фаст-зони. Серед розваг – віртуальний бокс для дітей та пиво за 3,5 євро для дорослих. 

22:25 На арені в Ризі триває бій між французом Морісом Поссіті та латвійцем Євгеном Алєксеєвим. Зал наразі не заповнений і наполовину. Зачекаємо. 

22:10 Добрий вечір! Вітаємо вас на поєдинку Олександр Усик – Майріс Брієдіс. В Ризі розпочалися бої андеркарда, а головна події вечора розпочнеться не раніше 00:00. 

=============================================================

27 січня 2018 року. Рига (Латвія). "Арена-Рига". Початок трансляції о 22.15.

Ласкаво просимо до столиці Латвії Риги на півфінальний поєдинок Всесвітньої боксерської супер серії (WBSS).

Українець Олександр Усик та Майріс Брієдіс із Латвії зійдуться в об'єднавчому бою за титули чемпіона світу за версіями Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Всесвітньої боксерської ради (WBC) у першій важкій вазі.

Усик проведе четвертий захист пояса WBO, а Брієдіс спробує вдруге відстояти титул WBC. Переможець бою отримає путівку у фінал WBSS і шанс стати абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі.

У чвертьфіналі WBSS 9 вересня 2017 року Олександр технічним нокаутом у 10-му раунді переміг відомого німця боснійського походження Марка Хука, а Майріс 30 вересня за очками виграв у кубинця Майка Переса.

В активі Усика на проф-рингу 13 перемог з 13-ти (11 нокаутів). Брієдіс у свою чергу провів 23 поєдинки, в яких здобув 23 перемоги (18 нокаутом).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-