Хацкевич не задоволений якістю гри команди в спарингах

Хацкевич не задоволений якістю гри команди в спарингах

Укрінформ
Головний тренер «Динамо» має претензії до атаки та фізичного стану гравців.

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич після першої перемоги своєї команди на зборі в Марбельї в матчі з «Осієком» (3:2) відзначив, що в цілому залишився незадоволений якістю гри підопічних. Про це повідомляє офіційний сайт киян.

«Як я говорив раніше - в подібних іграх ми не дивимося на результат. Головне - це те, що деякі гравці вже змогли зіграти 90 хвилин. У другому таймі було дуже багато браку навіть у наших досвідчених футболістів. Зрозуміло, що десь ми програвали в атлетизмі, адже грало багато молодих хлопців. Другий пропущений м’яч в цьому плані показовий.

Потрібен час, щоб хлопці зміцніли, а в цілому - хороший спаринг, ми отримали достатньо інформації. Ми задоволені ставленням гравців до роботи. Уже потрібно визначатися зі складом і награвати зв'язки, щоб перед другим збором вже почати повноцінну підготовку до офіційних матчів.

Читайте також: Футбол: київське "Динамо" здобуло першу перемогу на зборі в Іспанії - над "Осієком"

Не задоволений реалізацією, особливо це стосується другого тайму. Були хороші виходи з оборони, але бракувало останнього пасу. Немає виконавської майстерності. Потрібно працювати над цим. В принципі, ми вже визначилися хто поїде на другий збір з основною командою, а хто - з молодіжною», - розповів Хацкевич.

Нагадаємо, сьогодні «Динамо» проведе заключний поєдинок на іспанському зборі, суперником стане болгарський ЦСКА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-