Пхьончхан-2018: Україну представлятимуть двоє гірськолижників

Пхьончхан-2018: Україну представлятимуть двоє гірськолижників

Укрінформ
На Олімпіаді виступатимуть Ольга Книш та Іван Ковбаснюк. 

У змаганнях з гірськолижного спорту на Олімпійських іграх-2018 виступлять двоє українців - Ольга Книш та Іван Ковбаснюк. Про це в коментарі для XSPORT розповів перший віце-президент Федерації лижного спорту України Володимир Малежик.

«Іван Ковбаснюк - завоював ліцензію для участі в Іграх. Він виступить в п'яти дисциплінах: слаломі, гіганті, супергіганті, швидкісному спуску і комбінації. Сподіваємося, що він зуміє потрапити в 30 кращих.

Ольга Книш відібрали за квотою. Вона змагатиметься в слаломі і гіганті. Конкуренція дуже висока, а Олі потрібно виступити в свою силу», - сказав Малежик.

Читайте також: Перед Олімпіадою-2018 українські саночники виступлять на Євро та Кубку світу

Україну могли представляти ​​в гірських лижах на Іграх-2018 троє спортсменів, але учасник Сочі-2014 Дмитро Мицак отримав травму.

«У червні на змаганнях в Чилі Мицак вилетів з траси, травмував хрестоподібні зв'язки і переніс операцію. Він, до речі, все ж поїде в Пхьончхан, але не як учасник, а як член комісії атлетів. Думаю, він не  завершуватиме кар'єру, адже він ще молодий, усього 22 роки, і може повернутися», - поділився інформацією Малежик.

Нагадаємо, що за медалі на Олімпійських іграх-2018 для українських спортсменів передбачені призові від 55 до 125 тисяч доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-