Андрій Шевченко: Домовляємось про матчі з Туреччиною і Вельсом

Андрій Шевченко: Домовляємось про матчі з Туреччиною і Вельсом

Укрінформ
В березні наша збірна зіграє проти Саудівської Аравії та Японії.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про плани команди на першу половину 2018 року. Про це повідомляє Zbirna.com.

«Ми точно зустрінемося зі збірними Саудівської Аравії та Японії. Перший матч відбудеться в Іспанії, другий - теж в Європі. Де конкретно - залежить від вибору нашого суперника. Японці як приймаюча сторона зобов'язані оповістити нас про місце проведення поєдинку за 45 днів.

Також я розмовляв з Мірчею Луческу, ми обговорювали можливість проведення товариського матчу між збірними України та Туреччини. В цьому напрямку ведемо певну роботу, і по її закінченні оприлюднимо офіційне повідомлення.

Читайте також: Ліга націй УЄФА: Став відомий календар матчів збірної України

Нам цікаво зіграти з британськими командами, адже, як показали останні матчі, у нас є певні проблеми при стандартах. А британські команди якраз сильні в цьому компоненті, і можливо, для наших футболістів це стало б хорошим уроком. Можливо, вдасться домовитися про спаринг з Вельсом», - розповів Андрій Шевченко.

Нагадаємо, збірна України дізналися своїх суперників в дебютному розіграші Ліги націй. Ними стали Словаччина і Чехія. Матчі турніру заплановані на осінь-2018.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-