Українським спортсменам подобається нова олімпійська форма

Українським спортсменам подобається нова олімпійська форма

Укрінформ
Сьогодні, 23 січня, в у Національній філармонії України під час урочистої церемонії проводів олімпійської збірної команди України на XXIII зимові Ігри до південнокорейського Пхьончхана відбудеться презентація олімпійської форми.

Разом з тим, в Олімпійському домі триває екіпіювання команди. Перед від'їздом на свої останні перед Іграми змагання - чемпіонат Європи у латвійському місті Сігулда - нову форму приміряли саночники, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

Як і до цього представники лижного спорту, вони у захваті від отриманого екіпіювання. Ось як прокоментував свій гардероб дебютант майбутніх Ігор-2018 Антон Дукач.

"Форма дуже гарна, зручна, з гордістю в ній будемо презентувати країну.

Форма на Олімпіаду-2014 була красива, але ця - просто вау! Весь одяг стильний, красивий, тож будемо модними на цих Іграх. Національний олімпійський комітет і фірма PEAK забезпечили спортсменів всім необхідним, всього вдосталь і на всі випадки життя", - поділився думкою український саночник.

Читайте також: Головний медіацентр Олімпіади-2018 розпочав роботу

Зазначимо, що кожен член нашої команди отримує понад 50 найменувань екіпіювання, що призначене як для офіційних заходів, так і олімпійської "повсякденності".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-