Еліна Світоліна: Сьогодні я не змогла показати високий рівень тенісу

Еліна Світоліна: Сьогодні я не змогла показати високий рівень тенісу

Укрінформ
Четверта "ракетка" світу українка Еліна Світоліна поділилася враженнями від матчу з бельгійкою Елізе Мертенс, якій програла у чвертьфіналі Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу в Мельбурні.

"Сьогодні мені було дуже важко фізично. Я не була готова показувати високий рівень тенісу. Мертенс - також відмінна тенісистка, у неї є хороший рівень, з яким сьогодні я не змогла зрівнятися. Перед стартом турніру у мене були деякі проблеми зі здоров'ям. Дуже сумно, що сьогодні я погано почувалася. Які це проблеми? Це травма правого стегна. Вона почала мене турбувати після фіналу в Брісбені, потім ставало гірше, потім було то краще, то гірше. У мене завжди була щільна пов'язка під шортами. Іноді все було нормально, але сьогодні моя суперниця грала на хорошому рівні, так що мені потрібно було підштовхувати себе. Вона /Мертенс / не давала мені шансів, їй потрібно віддати належне. Це важко, що не вдалося зіграти у свій теніс, можливо, мені трохи не повезло", - цитує слова Світоліной БТУ.

Читайте також: Світоліна програла Мертенс у чвертьфіналі Australian Open

"Мені потрібно бути готовою на 100%. Зараз я весь час відчуваю біль. Мертенс показала відмінний теніс, були довгі розіграші, сьогодні моя подача була дуже поганою. Я надала їй шанс зіграти добре і вона ним скористалася. Мені не вдавалося відштовхуватися на подачі, іноді було боляче на прийомі, сьогодні було гірше, ніж я очікувала. Чи були у мене думки відмовитися від боротьби цього ранку? Ні, іноді біль зникав, але є один певний рух, коли мені дуже боляче і сьогодні був саме такий день. Далі, можливо , я пройду обстеження, розберу все детально, що мені потрібно робити, і наскільки кепські справи. Так, буду відновлюватися. Чи є у мене плани перед турнірами в Досі і Дубаї? У планах поїхати в Тайбей. Подивимося, мені потрібно обговорити все зі своєю командою", - підкреслила Світоліна.

Нагадаємо, в 1/4 фіналу Australian Open Світоліна поступилася Мертенс з рахунком 4:6, 0:6.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-