ЗМІ: Лунін дав згоду перейти в «Реал Сосьєдад»

ЗМІ: Лунін дав згоду перейти в «Реал Сосьєдад»

Укрінформ
18-річний український воротар наступного сезону гратиме в Іспанії. 

Воротар «Зорі» Андрій Лунін з усіх наявних варіантів продовження кар'єри вибрав «Реал Сосьєдад» (Сан-Себастьян). Про це повідомляє Sport Arena з посиланням на  Noticiasdenavarra.com.

У 18-річного голкіпера були варіанти продовжити кар'єру в інших клубах Іспанії, в тому числі інтерес проявляв мадридський «Реал», проте, як повідомляє джерело, він вибрав саме басків. Представники «Реал Сосьєдаду» вже були в Києві для переговорів і домовилися про угоду на суму близько 3 мільйонів євро. Крім того, на минулих вихідних батьки Луніна відвідували Сан-Себастьян.

Читайте також: Трансфер Луніна коштуватиме "Реал Сосьєдаду" €2,5 млн - ЗМІ

Вчора інше джерело повідомляло, що «Реал Сосьєдад» майже досяг домовленості з «Зорею», а трансфер обійдеться в 2,5 мільйона євро. Угода повинна відбутися вже в січні, але залишок сезону Лунін проведе в «Зорі» на правах оренди.

Нагадаємо, Андрій Лунін дебютував у великому футболі в 2016 році у складі «Дніпра». За «Зорю» він провів 23 матчі, 6 з них - в Лізі Європи. В кінці відбіркового циклу до чемпіонату світу-2018 Луніна почали викликати до збірної України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-