Футбол: новачки та молодь київського

Футбол: новачки та молодь київського "Динамо" вибрали собі ігрові номери

Укрінформ
Остаточно затверджено ігрові номери, під якими виступатимуть за київське "Динамо" новачки клубу, а також молоді футболісти, котрі беруть участь в іспанському тренувальному зборі.

Словенський півзахисник Беньямін Вербич вибрав собі номер 7, Руслан Ротань - 17, а захисник Артем Шабанов - 30, повідомляє прес-служба столичного клубу. 

"Крім того, молодий захисник Денис Попов виступатиме за "Динамо" під ігровим номером 6. Півзахисник Євген Смирний взяв номер 40, Ахмед Алібеков - 46. Владислав Алексеєв під час збору виступатиме під номером 43", - зазначається у повідомленні.

Владислав Калитвинцев та Дмитро Хльобас повернулися з оренди і залишили за собою ті ж самі номери, під якими виступали й раніше, - 45-й та 13-й відповідно.

Читайте також: Футбол: став відомим час початку матчів київського "Динамо" на іспанському зборі

Деякі виконавці вирішили змінити ігрові номери, під якими виступали у першій частині сезону. Капітан команди Сергій Сидорчук, який з моменту появи в "Динамо" грав під номером 16, тепер виходитиме на поле з "п'ятіркою" на футболці. Микола Шапаренко змінив 40-й номер на "десятку", що звільнилася після переходу Андрія Ярмоленка до дортмундської "Боруссії".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-