Менеджер Світоліної: В Україні величезний інтерес до матчу з Костюк

Менеджер Світоліної: В Україні величезний інтерес до матчу з Костюк

Укрінформ
Менеджер четвертої "ракетки" світу української тенісистки Еліни Світоліної поділився очікуваннями від майбутнього матчу третього кола Відкритого чемпіонату Австралії проти 15-річної Марти Костюк.

"Буде, безумовно, цікавий матч. Я добре знаю Марту та її ігрові можливості. Вона зараз сильно додала і показує в Мельбурні високий рівень тенісу. Їй абсолютно нічого втрачати: вона грає вільно і без тиску, тому у неї багато чого виходить. В Україні величезний інтерес до цього матчу.

Сьогодні Еліна відновлюватиметься і готуватиметься до матчу третього кола. За планом, як зазвичай, тренування, масажі, звичайна турнірна рутина, яка займає досить великий обсяг часу. Можливо, вийде трохи розслабитися на пляжі.

Професійний спорт йде поруч із травмами, і знайти абсолютно здорового спортсмена високого рівня, думаю, буде дуже складно. Команда готуватиме Еліну до п'ятниці, вона отримає всі необхідні процедури для відновлення, щоб бути в бойовій готовності до поєдинку. Настрій у Еліни хороший. Ми вдало розпочали сезон і маємо намір продовжити його в тому ж ключі", - розповів Стефан Гуров СЕГОДНЯ.ua.

Нагадаємо, на шляху до 1/16 фіналу краща тенісистка України здолала в стартовому матчі словачку Івану Джорович, а вчора перемогла Катерину Синякову з Чехії.

Читайте також: Australian Open: матч Світоліна - Костюк відбудеться на центральній арені Мельбурна

Переможниця минулорічного юніорського Відкритого чемпіонату Австралії українка Марта Костюк у дебютному матчі в дорослому турнірі Великого шлема зломила опір 25-ї "ракетки" турніру китаянку Пен Шуай, а у другому раунді перемогла Олівію Роговську з Австралії.

Фото: btu.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-