Євробаскет-2018: молодіжні та юнацькі збірні України дізналися суперників

Євробаскет-2018: молодіжні та юнацькі збірні України дізналися суперників

Укрінформ
Міжнародна федерація баскетбольних асоціацій (ФІБА) провела жеребкування чемпіонатів Європи 2018 року серед молодіжних та юнацьких збірних.

Молодіжна чоловіча збірна U20 України 14-21 липня у німецькому місті Хемніц зустрінеться у підгрупі з сильними командами Франції, Хорватії, та Іспанії. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України. 

Жіноча збірна України U20 на груповому етапі чемпіонату Європи-2018 зіграє з командами Англії, Греції, Литви, Румунії та Ізраїлю. Турнір пройде 7-15 липня в Угорщині. За підсумками жеребкування українки потрапили до групи А дивізіону B.

Чоловіча збірна до 18 років в елітному дивізіоні А у групі протидіятиме командам Боснії і Герцоговини, Іспанії та Фінляндії. Чемпіонат Європи для хлопців цієї вікової групи пройде у Латвії з 28 липня по 5 серпня. Дівчата 4-12 серпня в Італії зіграють в групі D дивізіону B з командами Норвегії, Косово, Білорусі, Словаччини та Люксембургу.

Читайте також: Розпочалося голосування за учасників Матчу зірок баскетбольної Суперліги

Чоловіча збірна України U16 свій груповий етап у дивізіоні В відіграє в Боснії 5-18 серпня, де її суперниками будуть господарі старту, а також команди Чехії, Швейцарії, Косово та Білорусії. Дівчата 17-25 серпня у Литві зіграють в групі D дивізіону B зі збірними Фінляндії, Білорусі, Боснії і Герцеговини, Норвегії та Албанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-