Марта Костюк: через спеку відчувала себе дуже погано, але змогла через це пройти

Марта Костюк: через спеку відчувала себе дуже погано, але змогла через це пройти

Укрінформ
Наймолодша учасниця Відкритого чемпіонату Австралії-2018 з тенісу 15-річна українка Марта Костюк поділилася враженнями від перемоги над австралійкою Олівією Роговською в своєму другому в кар'єрі поєдинку в основній сітці Australian Open - стартового в сезоні турніру серії Великого шлема.

"Я щаслива, просто щаслива. Сьогодні на корті я відчувала себе дуже погано, було жарко, але я змогла через це пройти. Здається, я щороку ставлю якісь рекорди чи повторюю їх, так що я ставлюся до цього нормально. Моє ставлення до себе в тенісі, в порівнянні з дитинством, змінилося. ти не можеш бути перфекціоністом в тенісі, адже ти помиляєшся в кожному розіграші. Просто потрібно з цим справлятися, інакше в результаті потрапиш в психіатричну лікарню [сміється]. Чи хочу я ще раз зіграти на "Арені Маргарет Корт"? Безумовно, мені сподобався цей корт", - сказала Марта у післяматчевому інтерв'ю на корті, повідомляє БТУ.

Читайте також: Марта Костюк пробилася до третього кола Australian Open

Нагадаємо, в третьому колі Australian Open Костюк зустрінеться з першою "ракеткою" України і четвертим номером світової класифікації Еліною Світоліною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-