Бокс: Джошуа і Паркер провели дуель поглядів

Бокс: Джошуа і Паркер провели дуель поглядів

Відео
Укрінформ
У Лондоні 16 січня дві чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа і Джозеф Паркер вперше зустрілися і подивилися один одному в очі на прес-конференції, присвяченій їх бою.

"Я радий підписати контракт і не можу дочекатися початку тренувального табору в Лас-Вегасі. Ймовірно, це буде мій найскладніший табір, тому що переді мною стоїть важка задача. Я стежу за кар'єрою Джошуа протягом довгого часу, я знаю його слабкі й сильні сторони, він знає мої. Але якщо я вдарю його в щелепу, я його вирублю", - цитує Паркера isport

"Це історичний бій. Для мене це честь - зустрітися з іншим чемпіоном. Паркер говорить, що він збирається тренуватися, ми обидва це будемо робити, але я можу працювати мудро. Я буду у відмінному фізичному і психічному стані до моменту нашого бою", - запевнив Джошуа.

Відео традиційної дуелі поглядів:

Нагадаємо, об'єднувальний поєдинок між чемпіоном світу у важкій вазі британцем Ентоні Джошуа і Джозефом Паркером з Нової Зеландії відбудеться 31 березня в Кардіффі (Уельс) на стадіоні "Мілленіум". На кону стоятимуть чотири чемпіонські пояси у важкій вазі. 

Читайте також: Бій між Джошуа і Паркером відбудеться 31 березня в Кардіффі

Джошуа свій попередній бій провів саме в Кардіффі. 28 жовтня він переміг Карлоса Такама і захистив свої титули чемпіона світу за версіями WBA, IBF, IBO. Що стосується Паркера, то він свій останній бій провів 23 вересня в Манчестері, перемігши Хьюї Ф'юрі. Новозеландець є чемпіоном світу за версією WBO у важкій вазі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-