Футбольний форвард

Футбольний форвард "Динамо" Кравець офіційно переходить до турецького "Кайсеріспора"

Укрінформ
28-річний футбольний форвард, вихованець ДЮФШ "Динамо" (Київ) Артем Кравець продовжить кар'єру у клубі турецької Суперліги "Кайсеріспор".

Про це у понеділок, 15 січня, повідомляє офіційний сайт ФК "Динамо". 

Футболіст прокоментував початок нового етапу в своїй кар'єрі: "Я вдячний футбольній команді "Динамо", президенту клубу, партнерам і тренерам, з ким доводилося працювати, а також співробітникам клубу за всі ці роки. "Динамо" для мене стало справжнім рідним домом. Нині в моїй кар'єрі настає новий етап, я отримав хорошу пропозицію від іншого клубу і готовий прийняти новий виклик. Хочу висловити окрему подяку Ігорю Михайловичу Суркісу за те, що він пішов назустріч і надав можливість перейти саме зараз, а не після закінчення сезону. Президент клубу завжди підтримував мене, навіть у найбільш невдалі періоди кар'єри. "Динамо" назавжди залишиться в моєму серці, і я завжди уболіватиму за цей рідний для мене клуб", - сказав Артем.

Читайте також: "Динамо" провело перше тренування на зборі в Іспанії

Відзначимо, що у поточному сезоні Кравець провів у складі "Динамо" 9 матчів в чемпіонаті України (3 голи), 1 гру в Кубку країни (2 голи) і 5 поєдинків у єврокубках.

Нагадаємо, в складі «Кайсеріспор» з літа минулого року виступає український захисник Олександр Кучер. Турецька команда займає 5-е місце в чемпіонаті, маючи в активі після 17 турів 30 очок. Наступний поєдинок «Кайсеріспор» зіграє проти «Антальяспор» (18 січня) в рамках Кубка Туреччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-