Денис Бойко веде переговори з луганською

Денис Бойко веде переговори з луганською "Зорею" - ЗМІ

Укрінформ
Український голкіпер турецького футбольного клубу "Бешикташ" Денис Бойко веде переговори з луганською "Зорею".

Бойко відмовив у трансфері "Османлиспору", який виявляв до нього інтерес, і попросив керівництво "Бешикташа" про перехід у "Зорю". Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на турецьке видання Fotospor.com. 

Бойко перебрався до "Бешикташа" взимку 2016 року з "Дніпра" за 3 млн євро, проте так і не закріпився в основному складі. Сезон 2016/17 українець провів в оренді в "Малазі" запасним голкіпером, де зіграв 5 матчів.

Контракт Бойко з турецьким клубом закінчується влітку 2020 року, але раніше він сам зізнавався, що хоче якнайшвидше змінити команду. Бойко не входить в плани головного тренера "Бешикташа" Шенола Гюнеша і не був внесений в заявку на сезон в чемпіонаті. Єдиний раз, коли Бойко виявився в списку заявлених футболістів в першій частині сезону, був матч-відповідь 5-го раунду Кубка Туреччини проти "Манісаспора" (1:1).

Читайте також: Сьогодні Кравець може стати гравцем турецького "Кайсеріспора" - ЗМІ

Раніше головний тренер луганчан Юрій Вернидуб говорив, що хоче визначитися зі складом команди на другу частину сезону до початку тренувального збору в Туреччині. Сьогодні вночі "чорно-білі" вилетіли на перший етап підготовки. Взимку "Зорю" залишив воротар Олексій Шевченко, контракт якого закінчився в кінці минулого року. На збір до Туреччини вирушили троє голкіперів - Андрій Лунін, Олег Чуваев і Данило Хмеловський.

Фото: fanatik.com.tr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-