ЗМІ: «Манчестер Сіті» пропонує за Фреда 50,5 мільйона євро

ЗМІ: «Манчестер Сіті» пропонує за Фреда 50,5 мільйона євро

Укрінформ
«Шахтар» хоче за бразильця більше. 

«Манчестер Сіті» повідомив «Шахтарю» про готовність заплатити 50,5 мільйона євро за півзахисника Фреда, але «гірники» хочуть виручити за бразильця більше. Про це пише Manchester Evening News.

«Шахтар» оцінює опорного півзахисника дорожче, але яку суму просять донеччани, джерело не говорить. Для головного тренера Пепа Гвардіоли придбання центрального захисника залишається головною метою на це трансферне вікно, тому неясно, чи постараються «городяни» придбати Фреда в січні або ж відкладуть питання до літа. Зауважимо, що Фред не зможе грати в Лізі чемпіонів, бо грав в ЛЧ в цьому сезоні за «Шахтар».

Читайте також: Наставник "Манчестер Юнайтед" зацікавлений у придбанні Фреда - ЗМІ

Раніше це ж джерело повідомляло, що Гвардіола хоче придбати Фреда, оскільки бажає мати більш молодого гравця в опорну зону і розвантажити вікового Фернандіньо. Екс-хавбеку «Шахтаря» в травні виповниться 33 роки і Фред, за задумом іспанського тренера, має його замінити.  

Нагадаємо, сьогодні видання The Times також писало про інтерес до Фреда іншого англійського топ-клубу «Манчестер Юнайтед». Фред виступає за «Шахтар» з літа 2013 року. У цьому сезоні на його рахунку 24 матчі і 2 забиті м’ячі у всіх турнірах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-