Семенов: Нехай моє здоров’я залишиться тренерською та лікарською таємницею

Семенов: Нехай моє здоров’я залишиться тренерською та лікарською таємницею

Укрінформ
Один із лідерів української збірної з біатлону Сергій Семенов відсутній у заявці на індивідуальну гонку 5 етапу Кубка світу у Рупольдінгу, але упевнено готується до головних стартів сезону.

"Думаю, мене всі зрозуміють. Нехай моє здоров'я зараз залишиться тренерською та лікарською таємницею. Якщо узагальнити, то це можна назвати тимчасовим зниженням метаболізму на фоні фізичних навантажень. Майже місяць був в австрійському Обертілаху, в класних умовах на висоті. За цей час встиг провести кілька відновлювальних та ударних мікроциклів. Побачимо, як це вплине на мій фізичний стан. Також обстежувався в Любляні (Словенія).

Як готуватимуся до Олімпіади? Будемо орієнтуватись на результати та самопочуття на цьому тижні. На даний момент розглядаємо кілька варіантів подальшого плану підготовки", - цитує Семенова "UA:БІАТЛОН".

Нагадаємо, що біатлоніст пропустив етап Кубка світу в Обергофі через проблеми зі здоров'ям. Попередньо була інформація, що у Семенова проблеми із м'язами ніг, але з'ясувалось, що є й інші проблеми з організмом.

Читайте також: У Рупольдінгу стартує п'ятий етап Кубка світу з біатлону

Черговий етап Кубка світу з біатлону розпочинається сьогодні, 10 січня, в німецькому Рупольдінгу. Протягом п'яти днів тут пройдуть індивідуальні гонки, естафети серед чоловіків і жінок та мас-старти. Змагання відкриє чоловіча індивідуальна гонка на 20 км з чотирма вогневими рубежами. Гонка розпочнеться о 15.20 за київським часом.

Фото: Instagram С. Семенова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-