Чемпіон UFC Макгрегор надав благодійну допомогу дитячій лікарні

Чемпіон UFC Макгрегор надав благодійну допомогу дитячій лікарні

Фото
Укрінформ
Чемпіон UFC у легкій вазі Конор Макгрегор днями відвідав дитячу лікарню в Дубліні, надав їй благодійну допомогу і запросив одного з маленьких пацієнтів до себе в гості.

Про це ірландський боєць ММА написав у своєму Instagram.

"Мені було приємно познайомитися з цим маленьким чоловічком. Мій партнер по тренуванням Сайран Мейхер, його дружина і син. Син Сайран проходив лікування в кардіологічному центрі нашої лікарні. В один прекрасний день я був там, відвідав усіх пацієнтів і надав благодійну допомогу цій установі. Я переконався, щоб ніхто не знав про цю поїздку, але під час візиту син Сайран потягнувся до мене і подякував.

Я просто вибухнув зсередини, коли Мейхер розповів мені, що його син лежав у нашій лікарні і лікарі кардіологічного відділення врятували йому життя. Я присів, і цей хлопчик потягнувся до мене. Це просто безумство, про яке ти просто ніколи не знаєш. Я запросив на зустріч маленького чемпіона, мого брата Сайрана і його дружину сьогодні. Було здорово зустрітися з маленьким чоловічком, спасибі, що ви прийшли", - цитує Макгрегора XSPORT.  

Читайте також: Барнетт після дискваліфікації від USADA має намір повернутися до боїв ММА

Раніше повідомлялося, що Конор Макгрегор (21-3) приступив до тренувань і планує продовжити кар'єру у змішаних єдиноборствах. UFC може позбавити ірландця титулу, якщо він не повернеться в октагон до вересня.

Фото: instagram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-