Златан Ібрагімович звинуватив шведські ЗМІ у прихованому расизмі

Златан Ібрагімович звинуватив шведські ЗМІ у прихованому расизмі

Укрінформ
Зірка англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Златан Ібрагімович звинуватив шведські засоби масової інформації у прихованому расизмі.

36-річний футболіст боснійсько-хорватського походження у відповідь на критику на свою адресу заявив, що ЗМІ на батьківщині завжди його недолюблювали і не захищали належним чином.

"Вони продовжують нападати на мене, тому що не приймають мене таким, який я є. Коли інший гравець робить ті ж помилки, його захищають, але не мене. Втім, це зробило мене тільки сильніше.

Я говорю про расизм. Хоча, звичайно, він не настільки очевидний і, швидше, прихований. Упевнений, будь я Свенссоном або Андерссоном, або блондином - вони б стали на мій захист, навіть якщо б я пограбував банк. Я, напевно, кращий шведський футболіст в історії. Ніхто не досягав того, що зробив я для шведського футболу. До мене ніхто більше двох разів не визнавався кращим гравцем року Швеції, я ж отримав 11 таких нагород. Я кращий", - цитує Ібрагімовича Sport Arena

Читайте також: Масова бійка після манчестерського дербі сталася через глузування над Ібрагімовичем

Раніше повідомлялося, що форвард може повернутися до збірної Швеції і зіграти на чемпіонаті світу-2018. Златан Ібрагімович зіграв 116 матчів і забив 62 голи за збірну Швеції і закінчив кар'єру в ній після чемпіонату Європи-2016.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-