Санжар, Кварцяний і Євтушенко претендують на місце Вірта у

Санжар, Кварцяний і Євтушенко претендують на місце Вірта у "Вересі"

Укрінформ
Сьогодні рівненський футбольний клуб "Верес" остаточно вирішив припинити співпрацю з Юрієм Віртом і тепер шукає йому заміну.

До числа претендентів на посаду головного тренера "Вереса" увійшли екс-президент "Волині" Віталій Кварцяний, тренер "Олімпіка" Роман Санжар і колишній керманич "Черкаського Дніпра" Вадим Євтушенко. Про це повідомляє Sport Arena

Віталій Кварцяний у листопаді залишив пост президента "Волині", а на початку грудня очолив Волинську обласну федерацію футболу.

Роман Санжар працює в "Олімпіку" з 2013 року. У минулому сезоні донеччани вперше в своїй історії вийшли в єврокубки, де в першому ж раунді кваліфікації Ліги Європи вилетіли від ПАОКа.

Останнім місцем роботи Вадима Євтушенка був "Черкаський Дніпро", який він залишив у червні цього року. До того він у 2014 -2016 роках тренував "Динамо-2".

Відомо, що крім вище згаданих претендентів, розглядається можливість запрошення й іноземного фахівця. Більш точна інформація про нового головного тренера "Вереса" з'явиться до завтрашньої зустрічі керівництва з членами організації, яка пройде у Рівному.

Читайте також: 29 грудня вирішиться доля головного тренера «Вереса» Юрія Вірта

Нагадаємо, що "Верес" закінчив першу частину чемпіонату України на 5-му місці в турнірній таблиці, клуб набрав 26 очок у 19 матчах.

Фото: Р.Санжар/olimpik.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-