Федерація боксу України подарувала Хижняку нову квартиру

Федерація боксу України подарувала Хижняку нову квартиру

Укрінформ
Цього року 22-річний полтавський спортсмен став чемпіоном світу з боксу. Обласна влада та Федерація боксу України нагородили Олександра Хижняка цінними подарунками.

Федерація подарувала Олександру Хижняку та його батьку й тренеру нову двокімнатну квартиру в новобудові в Полтаві, а з обласного бюджету виділили 500 тис грн. на її ремонт. Про це повідомляє прес-служба Полтавської ОДА. 

Голова Полтавської ОДА Валерій Головко вважає такий подарунок стимулом для усіх спортсменів працювати та здобувати нагороди для країни: "Ми вирішили виділити з обласного бюджету фінансову допомогу нашим чемпіонам на покращення побутових умов. Тому що успіх спортсмена залежить як від його підготовки, так і від побутових умов. Федерація боксу України надала близько 780 тис грн. на придбання житла, а обласна влада виділила 500 тис грн на покращення побутових умов та 100 тис грн. премії тренеру Олександру Хижняку".

Читайте також: Хижняк: Пропозиції з професійного боксу не розглядаю, моя мета – Ігри-2020

Президент Федерації боксу України Володимир Продивус висловив подяку обласній владі за підтримку та розвиток спорту і висловив сподівання щодо подальшої співпраці: "Якщо проаналізувати результати змагань, то Полтава займає перше місце в Україні з боксу. Потрібно покращувати умови, базу для тренувань, бо інфраструктура не в належному стані по всій Україні. За статистикою, нині в нас 2000 осіб на один спортзал. Працюємо над тим, щоб спортзалів було якомога більше, зокрема і в Полтаві".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-