Павелко: Дивно, коли

Павелко: Дивно, коли "Динамо" визнає свою провину, а потім подає позов до Лозанни

Відео
Укрінформ
Минулого тижня Спортивний арбітражний суд (CAS) в Лозанні підтвердив, що зареєстрував апеляцію київського футбольного клубу "Динамо" на рішення КДК ФФУ про технічну поразку у матчі 7-го туру УПЛ з "Маріуполем" і ропочав провадження справи. 

Президент Федерації футболу України (ФФУ) Андрій Павелко висловив здивування таким рішенням київського "Динамо" після того, як клуб фактично визнав свою провину.

"Потрібно було просто приїхати на гру, і ніяких проблем не було б. Пропонували зіграти цей матч, і на засіданні Прем'єр-ліги "Динамо" визнало свою провину. Дивно, коли клуб визнає свою провину, а потім подає позов до Лозанни.

Я не знаю, чи втручався Порошенко в це питання і чому свого часу "Динамо" прийняло для себе філософію не їхати. Але коли вони зрозуміли свою помилку, то попросили знайти дату. Знаю, що багато гравців хотіли їхати до Маріуполя, і я зі свого боку зробив все для цього. Вперше в історії України ми показали, що ім'я гранда не впливає на ситуацію. Не можна нікому робити винятків", - сказав Павелко в інтерв’ю Football Hub.

Читайте також: CAS підтвердив, що «Динамо» подало позов на технічну поразку від «Маріуполя»

Відео веб-конференції:

Нагадаємо, що перша, молодіжна і юнацька команди "Динамо" не вирушили на матчі в Маріуполь влітку, мотивуючи це відсутністю гарантій безпеки неподалік зони бойових дій. В результаті Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ зарахував технічну поразку киянам з рахунком 0:3. Через намір "Динамо" оскаржити це рішення в Лозанні, відповідні зміни до турнірної таблиці все ще не внесені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-