Ентоні Джошуа: 2018-й стане роком уніфікації боксерських поясів

Ентоні Джошуа: 2018-й стане роком уніфікації боксерських поясів

Укрінформ
Чемпіон WBA, WBO і IBF в суперважкій вазі британський боксер Ентоні Джошуа заявив, що у 2018 році його головним завданням стане об'єднання всіх титулів і статус безперечної зірки дивізіону.

У наступному році від Джошуа чекають поєдинків з чемпіонами світу Джозефом Паркером і Діонтеєм Вайлдером, які постійно намагаються зачепити Джошуа в соціальних мережах. 

"Я не дуже залучений до усього цього галасу у Twitter. Говорити і діяти - різні речі. Що стосується поєдинку з Паркером, то ми робимо все, щоб він відбувся.

Хто б не став моїм наступним суперником в кінці березня або початку квітня, я хочу, щоб на кону стояв титул чемпіона. Мені не вистачає двох - WBC і WBO. Я хочу стати безперечним чемпіоном, а 2018 рік стане роком уніфікації поясів", - цитує Джошуа Sport Arena

Нагадаємо, що прорив в кар'єрі Ентоні Джошуа (20-0, 20 КО) настав після перемоги над українцем Володимиром Кличком в квітні 2017 року. 29 жовтня у Кардіффі (Вельс) Джошуа технічним нокаутом виграв у камерунця Карлоса Такама і захистив титули. На професіональному рингу британець переміг нокаутом у всіх 20-ти боях.

Читайте також: Бокс: команда Паркера близька до домовленості про об'єднавчий бій із Джошуа

Нещодавно чемпіон світу за версією WBO у суперважкій вазі новозеландський боксер Джозеф Паркер заявив, що його команда близька до досягнення домовленості про об'єднавчий бій з Ентоні Джошуа.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-