«Карпатам» заборонили реєструвати нових футболістів

«Карпатам» заборонили реєструвати нових футболістів

Укрінформ
Трансферний «бан» львів’яни отримали через борг перед колишнім гравцем. 

«Карпати» не мають змоги реєструвати нових футболістів через подачу позову до суду загальної юрисдикції у справі про борг колишньому гравцеві клубу Володимиру Гудимі. Про це розповів секретар Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ Ігор Грищенко в коментарі телеканалу «Футбол 1».

«КДК зобов'язав «Карпати» відмовитися від позову в суд загальної юрисдикції, але клуб не дуже коректно його виконав. Вони не відмовилися від позову, а звернулися до суду з проханням залишити цей позов без розгляду, що їм залишає право повторно звернутися в суд. Через це, до «Карпат» застосована санкція у вигляді зняття трьох очок. Також після закриття справи в суді загальної юрисдикції вступає в силу трансферний бан, який наклали на клуб ще рік тому. Починаючи з сьогоднішнього дня «Карпатам» заборонено реєструвати нових футболістів», - розповів Грищенко.

Подавши позов в Франківський районний суд Львова в травні цього року, «Карпати» намагалися змусити Палату з вирішення спорів ФФУ переглянути своє рішення від 9 липня 2014 року, згідно з яким клуб повинен виплатити Гудими 74 тисячі доларів.

Читайте також: ФФУ зняла з "Карпат" 3 очки через справу із заборгованістю Гудимі

Рішення про зняття 3 очок КДК ФФУ прийняв після заяви представника Гудими в дисциплінарний комітет ФФУ. Але варто відзначити, що клуб має 10 днів на апеляцію цього рішення.

На даний момент в активі «Карпат» 15 очок після 18-ти матчів, і вони йдуть на 11-му місці в турнірній таблиці УПЛ.

Нагадаємо, сьогодні з «Карпат» знято три очки в цьому сезоні УПЛ через невиконання рішень у справі із заборгованістю перед футболістом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-