Мінмолодьспорту та Фонд соцстраху ініціювали страхування спортсменів від травм

Мінмолодьспорту та Фонд соцстраху ініціювали страхування спортсменів від травм

Укрінформ
Міністерство молоді та спорту України та Фонд соціального страхування України сьогодні, 21 грудня, підписали Меморандум про партнерство та співробітництво.

Свої підписи на документі поставили Міністр Ігор Жданов та Директор виконавчої дирекції Фонду Євген Баженков, повідомили Укрінформу у прес-службі Мінмолодьспорту.

Одними з основних цілей Меморандуму є створення сприятливих умов для надання допомоги спортсменам та тренерам, членам штатних збірних команд у разі настання нещасного випадку під час навчально-тренувальної діяльності та економічне стимулювання застрахованих. 

"Спорт, належить до є тієї сфери діяльності людини, для якої характерний підвищений травматизм. То ж ми повинні використовувати всі законні підстави задля отримання коштів для відновлення наших атлетів і їх швидкого повернення до активного життя та тренувань", - зауважив Ігор Жданов.

Читайте також: Уряд призначив стипендії тренерам українських олімпійців та паралімпійців

За словами Євгена Баженкова, Фонд  візьме на себе фінансування лікування спортсменів. Він повідомив, що для представників федерацій, штатних збірних, держаних тренерів буде проведено низку методологічних семінарів. Перейти ж до практичної реалізації Меморандуму планується вже на початку 2018 року.

На фото: Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-