Футбол: чеська

Футбол: чеська "Славія" припинила співпрацю зі своїм наставником

Укрінформ
Чеський футбольний клуб "Славія", в складі якого виступають українці Едуард Соболь і Руслан Ротань, припинив співпрацю з головним тренером Ярославом Шілгаві.

Разом з головним тренером клуб залишили і його помічники. Ім'я нового наставника команди чеський клуб отримає найближчим часом. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на офіційний сайт клубу. 

Ярослав Шілгаві очолив "Славію" влітку минулого року. Під його керівництвом празький клуб вперше з 2009 року став чемпіоном Чехії. У нинішньому сезоні команді вдалося вийти до групового раунду Ліги Європи  і посісти 3-е місце з 8 очками в активі. Також серед досягнень 56-річного фахівця - рекордна для чеського чемпіонату 36-матчева безпрограшна серія.

Нагадаємо, що у складі "Славії" виступають орендований у донецького "Шахтаря" захисник Едуард Соболь і півзахисник Руслан Ротань, який перейшов до клубу влітку на правах вільного агента. Раніше повідомлялося, що 36-річний Руслан Ротань може бути змушений залишити команду через наміри клубу омолодити склад.

Читайте також: Ротань: Я не ставлю перед собою завдання провести 100 матчів у складі збірної

"Славія" зараз має 32 очки після 16 турів чемпіонату Чехії і посідає 2-е місце в турнірній таблиці. Відставання від лідера першості "Вікторії Плзень" становить 14 очок. Наступний матч чеська команда проведе 17 лютого проти "Височіни".

Фото: slavia.cz

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-