Зінченко відіграв весь матч за

Зінченко відіграв весь матч за "Манчестер Сіті" в поєдинку проти "Лестера"

Укрінформ
Півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко потрапив до стартового складу на матч 1/4 фіналу Кубка Ліги проти "Лестера".

Український футболіст провів на полі весь матч на позиції лівого захисника і отримав оцінку 7,33 від Whoscored. Це 4-й показник у його команді. Про це повідомляє tribuna.com

За матч Зінченко зробив один удар по воротах, 89 передач (87% точних) і 3 спроби обведення (2 вдалі). Також виграв 2 з 5 повітряних дуелей і 5 з 7 спроб відбору (найбільш високий показник з усіх учасників матчу).

Поєдинок "Лестер" – "Манчестер Сіті" закінчився з нічийним рахунком 1:1, додатковий час також залишився без голів, тому його долю вирішила серія пенальті, в якій перемогу отримали "городяни" – 4:3. Зінченко участі в пенальті не брав.

Читайте також: Зінченко вдруге за рік потрапив до сфери інтересів "Наполі" - ЗМІ

Нагадаємо, що 21-річний Олександр Зінченко став гравцем "Ман Сіті" у 2016 році, але майже відразу був відправлений в оренду до ПСВ, де без очевидних успіхів провів весь сезон. Його контракт з "Ман Сіті" розрахований до літа 2021 року. Зараз футболіст вдруге в цьому році потрапив до сфери інтересів італійського "Наполі".

Фото: Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-