Кличко, Ломаченко, Усик претендують на звання кращих у 2017 році - WBN

Кличко, Ломаченко, Усик претендують на звання кращих у 2017 році - WBN

Укрінформ
Авторитетне видання World Boxing News включило чотирьох українців в різні номінації за підсумками 2017 року.

На звання кращих претендують Володимир Кличко, Анатолій і Василь Ломаченки, Олександр Усик. Про це повідомляє XSPORT

Легендарний український боксер Володимир Кличко завершив свою кар'єру після поєдинку проти Ентоні Джошуа. Цей бій потрапив до шорт-листа кращих у 2017 році:
Хуан Естрада - Карлос Куадрас,
Ентоні Джошуа - Володимир Кличко,
Джеймс Дегейл - Баду Джек,
Геннадій Головкін - Сауль Альварес.

Український важкоатлет Олександр Усик переміг Майкла Гантера в рамках українського вечора боксу в США, а потім перевершив Марко Гука в поєдинку за вихід до півфіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS). В результаті, Усик увійшов до списку претендентів на звання "Прорив року": Срісакет Сор Рунгвісаі, Ентоні Джошуа, Олександр Усик.

В іншому півфіналі WBSS битиметься чемпіон WBA Юніер Дортікос, який нокаутував росіянина Дмитра Кудряшова в третьому раунді чвертьфіналу. Нокаут Володимира Кличка також потрапив до списку претендентів на звання кращого:

Ентоні Джошуа - Володимир Кличко,
Юніер Дортікос - Дмитро Кудряшов,
Майки Гарсія - Деян Златичанин,
Деонтей Уайлдер - Бірмейн Стіверн,
Кріс Юбенк-молодший - Авні Їлдирим.

Василь Ломаченко провів три поєдинки в 2017 році. Спочатку українець змусив здатися Джейсона Сосу після дев'ятого раунду. Потім Мігель Марріага відмовився продовжувати бій після сьомого раунду. Один з найбільш очікуваних поєдинків року Ломаченко - Рігондо завершився капітуляцією кубинця після шостого раунду. Переконливі перемоги сина і підопічного дозволили Анатолію Ломаченку увійти до списку претендентів на звання кращого тренера року: Абель Санчес, Роберт Мак-Кракен, Анатолій Ломаченко, Брайан Макінтайр, Роберт Гарсія.

Читайте також: Ломаченко очолив рейтинг кращих боксерів світу за версією ESPN

Також редакторський склад WBN опублікував першу шістку претендентів на звання боксера року, до якої потрапив переможець торішнього голосування Василь Ломаченко: Ентоні Джошуа, Геннадій Головкін, Теренс Кроуфорд, Василь Ломаченко, Андре Уорд, Срісакет Сор Рунгвісаі. Друга шістка буде оголошена пізніше.

Фото: В. Ломаченко і А. Ломаченко/ Twitter Top Rank

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-