Рішення щодо допінг-справи Даріо Срни приймуть у січні

Рішення щодо допінг-справи Даріо Срни приймуть у січні

Укрінформ
Чекають на додаткові пояснення від футболіста. 

Рішення щодо можливої дискваліфікації капітана «Шахтаря» Даріо Срни, швидше за все, приймуть в наступному місяці. Про це заявив заступник директора українського антидопінгового центру (НАДЦУ) Ярослав Кручек в коментарі для «Футбол 24».

«Я оцінюю так, що в січні це питання мають закрити. Зараз ми чекаємо рішення з його боку щодо коментарів цієї ситуації. Фактично ми виходимо на фінальну стадію прийняття рішення. Але ми повинні прийняти рішення після того, як спортсмен надасть ще якісь додаткові пояснення», - пояснив Кручек.

Читайте також: Палкін: "Шахтар" чекає на відповідь українського антидопінгового комітету по Срні

Нагадаємо, 35-річний Даріо Срна провалив допінг-тест у вересні, але з того часу ніяких деталей у справі озвучено не було. 20 листопада на офіційному сайті УЄФА з'явилася інформація, що Срна відсторонений від усіх змагань під егідою організації. Вчора ж гененеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін заявив, що в клубі чекають рішення українського антидопінгового центру.

Даріо Срна грає за «Шахтар» з 2003 року і є рекордсменом клубу за кількістю проведених матчів. У цьому сезоні він встиг зіграти 10 ігор у всіх турнірах, відзначившись 4 гольовими передачами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-